Informatie over ongebruikte programma's verwijderen

Kaspersky Endpoint Security gebruikt programmarechten om de activiteiten van programma's te controleren. Programmarechten worden bepaald door hun vertrouwensgroep. Kaspersky Endpoint Security plaatst een programma in een vertrouwensgroep wanneer het programma voor de eerste keer wordt gestart. U kunt de vertrouwensgroep van een toepassing handmatig wijzigen. U kunt de rechten van een individueel programma ook handmatig configureren. Kaspersky Endpoint Security slaat de volgende informatie over een programma op: de vertrouwensgroep van het programma en de rechten van het programma.

Kaspersky Endpoint Security verwijdert automatisch informatie over ongebruikte programma's om computerbronnen te sparen. Kaspersky Endpoint Security verwijdert programma-informatie volgens de volgende regels:

Wanneer u een programma start waarvan de informatie is verwijderd, analyseert Kaspersky Endpoint Security het programma alsof het voor de eerste keer wordt gestart.

Automatische verwijdering van informatie over ongebruikte programma's configureren in de Beheerconsole (MMC)

Automatisch verwijderen van informatie over ongebruikte programma's configureren in de Webconsole en Cloudconsole

Automatisch verwijderen van informatie over ongebruikte programma's in de programma-interface